Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Didesnius pievagrybius supjaustyti gabalėliais, mažesnius perpjauti arba visai nepjaustyti. Grybus ištroškinti įdėjus vieną šaukštą aliejaus ir ataušinti. Pomidorus ir obuolį supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su grybais.
Iš likusio alyvuogių aliejaus, sulčių, išsiskyrusių troškinant grybus, ir prieskonių pagaminti padažą. Į jį įmaišyti morką ir smulkiai pjaustytą svogūną.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |