Greitoji paieška

Pievagrybių salotos.

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Didesnius pievagrybius supjaustyti gabalėliais, mažesnius perpjauti arba visai nepjaustyti. Grybus ištroškinti įdėjus vieną šaukštą aliejaus ir ataušinti. Pomidorus ir obuolį supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su grybais.

Iš likusio alyvuogių aliejaus, sulčių, išsiskyrusių troškinant grybus, ir prieskonių pagaminti padažą. Į jį įmaišyti morką ir smulkiai pjaustytą svogūną.

Ingredientai

  • 1/2 cintrinos sultys:
  • Alyvuogių aliejus:3 šaukšt.
  • Cukrus:Pagal skonį
  • Druska:Pagal skonį
  • Garstyčios:Pagal skonį
  • grybų nuoviras:1 šaukšt.
  • Krapai:Pagal skonį
  • mažas svogūnas:1 vnt
  • Morka:1 vnt
  • obuolys:1 vnt
  • Pievagrybiai:250-300g
  • Pomidorai:3-4 vnt
  • Svogūnų laiškai:Pagal skonį
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?