Pievagrybių salotos su apelsinais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Pievagrybius nuvalome, nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Atvėsiname ir supjaustome nedideliais kubeliais. Saldžiąją papriką nuplauname, išimame sėklas ir supjaustome šiaudeliais. Fermentinį sūrį sutarkuojame stambia tarka. Obuolius nuplauname, nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais. Apelsinų žievelę nutarkuojame ir atidedame, apelsiną supjaustome kubeliais. Viską sumaišome, sudedame garstyčias, medų, supilame citrinų sultis, nutarkuotą apelsinų žievelę ir išmaišome.

Ingredientai

  • Apelsinai:100 g.
  • Citrinų sultys:1 šaukštas
  • Fermentinis sūris:150 g.
  • Garstyčios:10 g.
  • Laurų lapeliai:2 vnt.
  • Medus:1 šaukštas
  • Obuoliai:100 g.
  • Pievagrybiai:300 g.
  • Pipirų žirneliai:3-4 vnt.
  • Saldžiosios paprikos:150 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?