Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Pakaitinkite lydytą sviestą kol jis taps skaidrus. Įberkite kmynų sėklas ir trumpai pamaišykite, kol pasklis jų aromatas. Sudėkite miltelių pavidalo prieskonius ir vieną sykį permaišykite. Sudėkite imbierą, druską ir kalafiorus, trumpai pamaišykite. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir troškinkite uždengtame inde, kartais pamaišydami, kol kalafiorai suminkštės (bus lengvai persmeigiami šakute). Jei pastebėsite, kad gali prisvilti prie dugno, įpilkite vandens. Papuoškite kalendros lapais ar kitais žalumynais. Valgykite šiltus su kitais patiekalais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |