Greitoji paieška

Pikantiški kalafiorai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Pakaitinkite lydytą sviestą kol jis taps skaidrus. Įberkite kmynų sėklas ir trumpai pamaišykite, kol pasklis jų aromatas. Sudėkite miltelių pavidalo prieskonius ir vieną sykį permaišykite. Sudėkite imbierą, druską ir kalafiorus, trumpai pamaišykite. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir troškinkite uždengtame inde, kartais pamaišydami, kol kalafiorai suminkštės (bus lengvai persmeigiami šakute). Jei pastebėsite, kad gali prisvilti prie dugno, įpilkite vandens. Papuoškite kalendros lapais ar kitais žalumynais. Valgykite šiltus su kitais patiekalais.

Ingredientai

  • Akmens druska:pagal skonį
  • Imbierai:2 šaukšteliai (susmulkinto)
  • Kalafijorai:4 puodeliai (supjaustytų žiedinėliais)
  • Kalendros lapeliai:2 šaukšteliai (smulkiai supjaustytų ar kitų žalumynų)
  • Kmynai:2 šaukšteliai
  • Kurkuma:1/2 šaukštelio
  • Lydytas sviestas:4 šaukštai
  • Malta kalendra:1/2 šaukštelio
  • Malti kmynai:1/2 šaukštelio
  • Maltos paprikos:1/2 šaukštelio
  • Vanduo:8 šaukštai
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?