Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuvalyti, supjaustyti grybai ir sutarkuotas svogūnas 10 minučių pakepinami aliejuje ir ataušinami.
Dešra ir virti kiaušiniai supjaustomi mažais gabaliukais, sumaišomi su grybais.
Salotos pasūdomos, pabarstoma pipirais, pašlakstomos actu.
Majonezas suplakamas su pomidorų padažu bei garstyčiomis, įberiama smulkiai supjaustytų petražolių.
Salotos užpilamos paruoštu padažu ir laikomos šaltoje vietoje apie valandą.
Galima papuošti petražolių lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |