Greitoji paieška

Ryžių salotos su aguročiais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Susmulkintus svogūnus pakepinti aliejuje. Sumesti cinamono lazdeles, aitriųjų paprikų gabalėlius, gvazdikėlius, suberti kardamoną, imbierą ir minutę pakaitinti. Sudėti ryžius, supilti litrą vandens ir užvirti. Sumažinus ugnį virti, kol suminkštės. Cinamono lazdeles ir gvazdikėlius išgriebti, o masę palikti atvėsti. Sudėti supjaustytus kubeliais ir pakepintus kepintus aguročius, pomidorų gabalėlius, pupeles ir išmaišyti. Puošti mėtų lapeliais.

Ingredientai

  • Aguročiai:6 vnt. (maži)
  • Aitriosios paprikos:2 vnt.
  • Aliejus:25 ml
  • Cinamono lazdelės:2 vnt.
  • Gvazdikėliai:6 vnt.
  • Imbierai:žiupsnelis
  • Kardamonas:žiupsnelis
  • Mėtų lapeliai:keletas
  • Pomidorai:2 vnt.
  • Raudonosios pupelės:1/2 indelio
  • Ryžiai:400 g.
  • Svogūnai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?