Greitoji paieška

Salierų, mėlynojo sūrio ir riešutų salotos

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Pikantiškos salotos gurmanams. Sveika, skanu ir sotu :)

Gaminimas

Lazdyno riešutus sudėkite į skardą ir apie 30 min. palaikykite 300 laipsnių orkaitėje. Ištraukę atvėsinkite ir nutrinkite nuo jų tamsią apskrudusią odelę.

Salierus supjaustykite griežinėliais, datules - pusiau.

Sviestą išlydykite, pagardinkite druska. Į jį sudėkite paruoštus riešutus ir dar keletą minučių pakepkite. Tada supilkite klevų sirupą.

Salotų padažas - į indą supilkite alyvuogių aliejų, sudėkite nutarkuotą citrinos žievelę bei išspauskite citrinos sulčių. Pagal skonį įberkite druskos bei pipirų ir viską gerai išmaišykite.

Pirmiausiai į lėkštę sudėkite salierus, tada datules, smulkintą mėlynąjį sūrį. Ant viršaus mediniu šaukštu sudėkite apkepintus lazdyno riešutus ir galiausiai - supilkite salotų padažą.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:1/4 stiklinės
  • Citrina:pagal skonį
  • Citrinos sultys:2 šaukštai
  • datulės:10 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Klevų sirupas:3 šaukštai
  • Lazdyno riešutai:3/4 stiklinės
  • mėlynasis sūris:200 g.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Salierai:2 vnt.
  • Sviestas:1 šaukštas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?