Salierų, mėlynojo sūrio ir riešutų salotos

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Pikantiškos salotos gurmanams. Sveika, skanu ir sotu :)

Gaminimas

Lazdyno riešutus sudėkite į skardą ir apie 30 min. palaikykite 300 laipsnių orkaitėje. Ištraukę atvėsinkite ir nutrinkite nuo jų tamsią apskrudusią odelę.

Salierus supjaustykite griežinėliais, datules - pusiau.

Sviestą išlydykite, pagardinkite druska. Į jį sudėkite paruoštus riešutus ir dar keletą minučių pakepkite. Tada supilkite klevų sirupą.

Salotų padažas - į indą supilkite alyvuogių aliejų, sudėkite nutarkuotą citrinos žievelę bei išspauskite citrinos sulčių. Pagal skonį įberkite druskos bei pipirų ir viską gerai išmaišykite.

Pirmiausiai į lėkštę sudėkite salierus, tada datules, smulkintą mėlynąjį sūrį. Ant viršaus mediniu šaukštu sudėkite apkepintus lazdyno riešutus ir galiausiai - supilkite salotų padažą.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:1/4 stiklinės
  • Citrina:pagal skonį
  • Citrinos sultys:2 šaukštai
  • datulės:10 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Klevų sirupas:3 šaukštai
  • Lazdyno riešutai:3/4 stiklinės
  • mėlynasis sūris:200 g.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Salierai:2 vnt.
  • Sviestas:1 šaukštas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?