Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Silkės išskrodžiamos, nulupamos ir, išėmus kaulus, supjaustomos ruoželiais.
Džiovinti baravykai išverdami, taip pat supjaustomi ruoželiais ir sumaišomi su silkėmis. Pridedama smulkiai supjaustytų svogūnų, užpilama majonezu, pabarstoma smulkiai sukapotu kiaušiniu ir svogūno laiškais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
o ar nereikia svogūnų pakepinti su grybais kartu? Nebandžiau su žaliais svogūnais ir majonezu, reikęs pabandyt
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |