Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Salotos galima gaminti iš vienos rūšies vaisių arba jų mišinio. Tinka obuoliai, kriaušės, abrikosai, kivi, slyvos, trešnės, braškės ir kt.
Vaisiai ar uogos nuplaunami šaltu virintu vandeniu, smulkiai supjaustomi, sudedami į salotinę, pabarstomi cukrumi, kapotais riešutais ir užpilami marinatu (citrinos sultys sumaišomos su vaisių sultimis ar vandeniu).
Salotos išmaišomos ir pastatomos šaltai.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |