Vištienos kepenėlių salotos su medumi

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas:
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kepenėles pabarstome prieskoniais, iškepame. Į lėkštę sudedame suplėšytas salotas,apšlakstome citrinų sultimis, sudedame vynuoges be kauliukų, keptas kepenėles ir apšlakstome padažu. Padažui medų sumaišome su actu ir susmulkintu česnaku. Salotas rekomenduojama valgyti su paskrudinta balta duona.

Ingredientai

  • Aliejus:(kepimui)
  • Česnakai:1 skiltelė
  • Citrinos:1 vnt.
  • Dirbtinis medus:1 šaukštelis
  • Druska:pagal skonį
  • Karis:truputį
  • Krapai:žiupsnelis
  • Pipirai:pagal skonį
  • Salotos:(įvairios)
  • Vištienos kepenėlės:200 g.
  • Vynuogės:nedidelė kekė
  • Vynuogių actas:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?