Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Svogūnų laiškus, špinatus, petražoles, kalendrų ir dilgėlių lapelius nuplauname, nuvarviname, sumalame ir išsunkiame sultis. Grietinę pakaitiname su miltais, gerai išmaišome, užviriname Įpilame išspaustų sulčių, citrinų sulčių, įberiame cukraus, pasūdome ir išmaišome. Žiedinius kopūstus nuplauname, išverdame pasūdytame vandenyje, išgriebiame, nuvarviname ir suplėšome žiedynėliais. Sudedame į salotinę ir užpilame žaliu padažu. Pastabos: žalioms sultims ruošti pasirenkame mėgstamas žalias prieskonines žoles.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |