Žiediniai kopūstai žaliame padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Svogūnų laiškus, špinatus, petražoles, kalendrų ir dilgėlių lapelius nuplauname, nuvarviname, sumalame ir išsunkiame sultis. Grietinę pakaitiname su miltais, gerai išmaišome, užviriname Įpilame išspaustų sulčių, citrinų sulčių, įberiame cukraus, pasūdome ir išmaišome. Žiedinius kopūstus nuplauname, išverdame pasūdytame vandenyje, išgriebiame, nuvarviname ir suplėšome žiedynėliais. Sudedame į salotinę ir užpilame žaliu padažu. Pastabos: žalioms sultims ruošti pasirenkame mėgstamas žalias prieskonines žoles.

Ingredientai

  • Citrinų sultys:1 citrinos
  • Cukrus:pagal skonį
  • Dilgėlių lapeliai:50 g. (jaunų)
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:200 g.
  • Kalendrų lapeliai:50 g.
  • Miltai:1 šaukštas
  • Petražolės:50 g.
  • Špinatai:50 g.
  • Svogūnų laiškai:50 g.
  • Žiediniai kopūstai:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?