Greitoji paieška

Žirnių ir kriaušių salotos

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 35 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žirnius išverdame. Sviestą pakaitiname ant labai silpnos ugnies, sudedame supjaustytas kriaušes ir pakaitiname 5 min., kol suminkštėja, bet neištyžta. įmaišome džiovintus peletrūnus. Nuvarviname žirnelius ir suberiame į kriaušes, pasūdome, įberiame pipirų ir atsargiai viską sumaišome. Žirnius su kriaušėmis sudedame į pašildytą lėkštę, apšlakstome sultimis, likusiomis po kepimo. Tiekdami puošiame salotas peletrūnų šakelėmis.

Ingredientai

  • Džiovinti peletrūnai:1-2 šaukšteliai
  • Kriaušės:350 g. (prinokusių, bet kietesnių)
  • Malti juodieji pipirai:pagal skonį
  • Peletrūnų šakelės:1-2 vnt.
  • Sviestas:25 g.
  • Žirniai:350 g. (šaldyti arba šviežiai virti)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?