Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Žuvį nuvalyti, išvirti pasūdytame vandenyje. Kruopščiai išrinkti kaulus, supjaustyti smulkiais kubeliais. Pupeles ir žirnelius nusunkti, išmaišyti su žuvimi. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti kubeliais, sudėti į žuvies masę. Suberti druską, pipirus, sudėti majonezą, truputį garstyčių ir išmaišyti. Salotinėje išdėlioti pjaustytas pusiau slyvas, ant jų - storą sluoksnį salotų. Puošti likusiomis slyvomis, žirneliais, pabarstyti žalumynais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |