Greitoji paieška

Alaus sriuba su džiūvėsėliais ir sūriu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Užviriname litrą vandens. Įdedame iki rausvumo padžiovintą duonos plutą ir paviriname.

Pavirinus perkošti, supilti alų ir uždengus pakaitinti, bet neužvirinti.

Išplakti kiaušinių trynius, sumaišyti su grietine ir supilti į sriubą. Įdėti cukraus ir pagal skonį druskos.

Džiūvėsėliai. Duoną supjaustyti pailgais ruoželiais, sudėti ant sviestu išteptos skardos ir padžiovinti orkaitėje.

Sūrį supjaustyti pailgais ruoželiais. Džiūvėsėlius ir sūri patiekti atskirai.

Ingredientai

  • Alus:1 l
  • Balta duona:500 g.
  • Cukrus:30 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:500 g.
  • juodos duonos plutos:100 g.
  • Kiaušinių tryniai:2-3 vnt.
  • Sūris:300-400 g.
  • Sviestas:50 g.
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?