Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Labai įdomi ir nestandartinė alaus sriuba. Labai skani ne tik su apkepintu varškės sūriu, bet puikiai dera ir su ankštinėmis pupomis.
Alus užvirinamas ir ataušinamas. Į jį supilamas kiaušinio trynys, išplaktas su cukrumi ir grietine.
Sūris supjaustomas gabaliukais, kurie suvilgomi išplaktame kiaušinyje, apvoliojami miltais, pakepinami svieste ir paduodami prie šiltos sriubos, išpilstytos į puodukus.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |