Greitoji paieška

Antienos sriuba su raugintais kopūstais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Supjaustyta anties mėsa sudedama į vandenį, užvirinama, nugriebiamos putos, tuomet sudedami rauginti kopūstai ir pjaustytos daržovės.

Mėsai suminkštėjus, sudedama atskirai išvirtos smulkiai pjaustytos bulvės ir pakepinti lašiniai bei lašinių riebaluose pakepinti miltai.

Pasūdoma, dar šiek tiek paverdama ir įberiama pipirų.

Ingredientai

  • Antis:1/2 vnt.
  • Bulvės:2 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Lašiniai:50 g.
  • Miltai:1 šaukštas
  • Morka:1 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Rauginti kopūstai:0,5 l.
  • Salieras:1/2 vnt.
  • Vanduo:3 l.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?