Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsa supjaustoma į 10 - 12 gabalų. Per naktį pamirkyti žirniai suberiami į puodą, kartu sudedama mėsa, įpilama šalto vandens ir verdama ant mažos ugnies. Atsargiai nugraibomos putos.
Likus maždaug 30 min. iki virimo pabaigos, sudedamos bulvės, sukrečiama pomidorų pasta. Sriuba pasūdoma. Sriuba pagardinama mėtomis, įberiama daug krapų ir petražolių.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |