Greitoji paieška

Armėniška sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsa supjaustoma į 10 - 12 gabalų. Per naktį pamirkyti žirniai suberiami į puodą, kartu sudedama mėsa, įpilama šalto vandens ir verdama ant mažos ugnies. Atsargiai nugraibomos putos.

Likus maždaug 30 min. iki virimo pabaigos, sudedamos bulvės, sukrečiama pomidorų pasta. Sriuba pasūdoma. Sriuba pagardinama mėtomis, įberiama daug krapų ir petražolių.

Ingredientai

  • Aviena:500-600 g.
  • Bulvės:8-10 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Krapai:truputis
  • Mėtos:truputis
  • Petražolės lapeliai:truputis
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorų pasta:1-2 šaukštai
  • žalieji žirneliai:100-150 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?