Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Austres (gali būti marinuotos arba šaldytos su kiautais) išimti, sudėti į rėti ir nuvarvinti sultis. Tada gerai perplauti po šaltu vandeniu.
Sviestą dėti į įkaitintą keptuvę, jam ištirpus, suberti miltus ir nuolat maišyti, kol ši masė taps panaši į padažą. Padažui įgavus rusvą atspalvį sudėti smulkintus porus bei svogūną ir nuolat maišant kepti apie kelias minutes.
Į keptuvę supilkite austrių sultis. Tada iš lėto supilkite pieną bei tabasco padažą ir virkite apie 15 min. (neleiskite užvirti).
Galiausiai pagal skonį įberkite druskos, pipirų bei sudėkite smulkintas petražoles.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |