Greitoji paieška

Austrių sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
0 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Austres (gali būti marinuotos arba šaldytos su kiautais) išimti, sudėti į rėti ir nuvarvinti sultis. Tada gerai perplauti po šaltu vandeniu.

Sviestą dėti į įkaitintą keptuvę, jam ištirpus, suberti miltus ir nuolat maišyti, kol ši masė taps panaši į padažą. Padažui įgavus rusvą atspalvį sudėti smulkintus porus bei svogūną ir nuolat maišant kepti apie kelias minutes.

Į keptuvę supilkite austrių sultis. Tada iš lėto supilkite pieną bei tabasco padažą ir virkite apie 15 min. (neleiskite užvirti).

Galiausiai pagal skonį įberkite druskos, pipirų bei sudėkite smulkintas petražoles.

Ingredientai

  • Austrės:0,5 l.
  • Druska:pagal skonį
  • Miltai:1/4 stiklinės
  • Petražolės:1/2 stiklinės
  • Pipirai:pagal skonį
  • Porai:2 vnt.
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?