Greitoji paieška

Austrių sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
0 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Austres (gali būti marinuotos arba šaldytos su kiautais) išimti, sudėti į rėti ir nuvarvinti sultis. Tada gerai perplauti po šaltu vandeniu.

Sviestą dėti į įkaitintą keptuvę, jam ištirpus, suberti miltus ir nuolat maišyti, kol ši masė taps panaši į padažą. Padažui įgavus rusvą atspalvį sudėti smulkintus porus bei svogūną ir nuolat maišant kepti apie kelias minutes.

Į keptuvę supilkite austrių sultis. Tada iš lėto supilkite pieną bei tabasco padažą ir virkite apie 15 min. (neleiskite užvirti).

Galiausiai pagal skonį įberkite druskos, pipirų bei sudėkite smulkintas petražoles.

Ingredientai

  • Austrės:0,5 l.
  • Druska:pagal skonį
  • Miltai:1/4 stiklinės
  • Petražolės:1/2 stiklinės
  • Pipirai:pagal skonį
  • Porai:2 vnt.
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?