Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Ingredientai 0,5 kg avienos krūtinėlės 1,5l. vandens 1 česnakas 2 šaukštai acto 2 kiaušiniai, druska Aprašymas Avieną nuplauname, dedame į puodą, užpilame vandeniu, pasūdome ir užverdame. Verdame, kol mėsa pasidaro minkšta. Mėsą išgriebiame, supjaustome mažais gabaliukais ir vėl sudedame į sultinį. Dar kartą sriubą užverdame ir nukeliame nuo ugnies. Česnaką nulupame, sutriname, įpilame acto, įmušame kiaušinius, gerai išplakame ir supilame į sriubą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |