Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kruopų kiekį galima sumažinti perpus, pridėjus bulvių.
Išverdamas grybų sultinys. Grybai išgriebiami.
Prieskoninės daržovės, svogūnas supjaustomi smulkiais kubeliais ir pakepinami.
Nuplautos kruopos suberiamos į verdantį sultinį, vėliau sudedamos pakepintos prieskoninės daržovės, sukapoti grybai, pasūdoma ir išverdama.
Tiekiant užpilama grietinėlės ir apibarstoma petražolių lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |