Baltagūžių kopūstų sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 25 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Svogūną supjaustyti ir virti puode apie 2 min. Sutarkuoti morką. Morkų turi būti kiek ir svogūnų. Smulkiai supjaustyti kopūstą. Sudėti į puodą morkas. Susmulkinti petražoles. Sudėti į puodą kopūstus. Įberti druskos, dėti miežinę košę, suberti petražoles. Tiekti įdėjus šaukštą grietinės.

Ingredientai

  • Grietinė:pagal skonį
  • Kopūstas:1 vnt.
  • Miežinių kruopų košė:2 šaukštai
  • Morkos:1-2 vnt.
  • Petražolės:
  • Svogūnai:1 vnt.
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?