Baltarusiška grybų sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Džiovintus baravykus užpilti šiltu vandeniu ir palikti 3-4 val., kad pamirktų. Išmirkusius grybus gerai nuplauti tame pačiame vandenyje, perplauti švariu vandeniu ir, užpylus šaltu vandeniu, išvirti. Išvirusius išgriebti, atvėsinti, sumalti mėsmale, masę pasūdyti, pabarstyti pipirais, gerai sumaišyti su smulkiai supjaustytais aliejuje pakepintais svogūnais ir maišant pakepinti įkaitintame aliejuje.

3 šaukštus miltų išleisti 2 stiklinėse šalto vandens ir po truputį, visą laiką maišant, supilti į perkoštą verdantį, pasūdytą grybų buljoną. Supylus miltus, sriubą paskaninti trupučiu citrinos rūgšties.

Iš likusių miltų ir vandens suminkyti kietą tešlą, iš jos stikline išspausti nedidelius skritulius, ant kiekvieno jų vidurio uždėlioti po šaukštelį grybų įdaro, skritulius sulenkti, gerai apspausti ir iš abiejų pusių apkepti aliejuje.

Prieš patiekiant, į kiekvieną lėkštę įdėti po 4-5 auseles ir įpilti samtį buljono.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?