Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Į didelį puodą supilkite 4 stiklines sultinio, įdėkite šonkaulį ir nesmulkintą svogūną. Virkite ant silpnos ugnies apie 1,5 val.
Išėmę mėsą, supilkite likusias 4 stiklines sultinio, sudėkite pjaustytus burokėlius, morkas ir bulvę. Virkite, kol daržovės suminkštės.
Tada suberkite smulkintą kopūstą ir pusę petražolių. Dar pavirkite apie 15 min.
Prieš patiekiant, įpilkite grietinės ir papuoškite likusiomis petražolėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |