Greitoji paieška

Barščių sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į didelį puodą supilkite 4 stiklines sultinio, įdėkite šonkaulį ir nesmulkintą svogūną. Virkite ant silpnos ugnies apie 1,5 val.

Išėmę mėsą, supilkite likusias 4 stiklines sultinio, sudėkite pjaustytus burokėlius, morkas ir bulvę. Virkite, kol daržovės suminkštės.

Tada suberkite smulkintą kopūstą ir pusę petražolių. Dar pavirkite apie 15 min.

Prieš patiekiant, įpilkite grietinės ir papuoškite likusiomis petražolėmis.

Ingredientai

  • Bulvės:2 vnt.
  • Burokėliai:4 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:1 stiklinė
  • jautienos šonkaulis:1 vnt.
  • Jautienos sultinys:8 stiklinės
  • Kopūstas:1 stiklinė
  • Krapai:3/4 stiklinės
  • Morkos:4 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Raudonojo vyno actas:3 šaukšteliai
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?