Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsos ir daržovių sriuba pagal vokiečių virtuvę.
Mėsa supjaustoma, sudedama į šaltą, truputį pasūdytą vandenį, išverdama ir paskui išgriebiama.
Į sultinį suberiami nuvalyti, smulkiai supjaustyti prieskoniniai žalumynai ir lazdelėmis supjaustytos bulvės. Kai tik jos suminkštėja, sudedama nedideliais gabaliukais supjaustyta virta mėsa, labai smulkiai supjaustyti svogūnai ir salierai, suberiami kuo smulkiau sukapoti kmynai.
Sultinys dar kartą užvirinamas ir nukeliamas nuo ugnies. Į sriubą įberiama petražolės lapų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |