Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Šioms sriuboms virti dažniausiai imamas paukštienos, jautienos ar grybų sultinys.
Į verdanti sultinį makaronai dedami 15-20 min. anksčiau negu bulvės, o siūliniai ir lakštiniai makaronai dedami kartu su bulvėmis.
Prieskoninės daržovės pjaustomos smulkiomis juostelėmis ir pakepinamos riebaluose, bulvės pjaustomos keturkampiais pailgais gabalėliais arba skiltelėmis ir sudedamos į sriubą, kaip anksčiau nurodyta, kad viskas kartu išvirtų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |