Greitoji paieška

Burokėlių sriuba su daržovėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš mėsos išverdame sultinį. Kaip tai padaryti paaiškinti "Raugintų kopūstų" sriubos recepte. Išvirtą sultinį perkošiame. Į išvirtą ir perkoštą sultinį sudedame supjaustytus kvadratėliais kopūstus, išvirtus arba iškeptus burokėlius, virtas arba konservuotas pupeles, supjaustytas ir apkepintas svieste prieskonines daržoves, pomidorų pastą, pasūdome, įpilame acto arba citrinų sulčių, įberiame cukraus ir dar paverdame 10 min. Po to sudedame nuimtą nuo kaulų ir smulkiai supjaustytą mėsą. Tiekiame su grietine, pabarstome susmulkintais žalumynais.

Ingredientai

  • Actas:(tinka ir citrinų sultys)
  • Burokėliai:250 g. (virti arba kepti)
  • Cukrus:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:2 šaukštai
  • Kopūstai:100 g.
  • Lauro lapai:1 vnt.
  • Mėsa:300 g. (su kaulais, tinka kiaulienos, jautienos, avienos, paukštienos)
  • Morkos:1 vnt.
  • Petražolės šaknys:1 vnt. (tinka ir saliero)
  • Pipirų žirneliai:pagal skonį
  • Pomidorų pasta:1 šaukštas
  • Pupelės:1 stiklinė (virtos arba konservuotos)
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Svogūnai:1 vnt.
  • Vanduo:1 l
  • Žalumynai:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?