Greitoji paieška

Daržovienė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
14 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuskustos morkos supjaustomos nedideliais gabalėliais arba stambiai sutarkuojamos, sudedamos kartu su žirneliais į verdantį vandenį ir verdama, kol suminkštės. Tada sudedamos kubeliais supjaustytos bulvės, joms išvirus, užbalinama pienu, pasūdoma ir pakaitinama.

Konservuoti žalieji žirneliai dedami bulvėms išvirus. Jei sriuba verdama pietums, į kiekvieną lėkštę įdedama po gabalėlį sviesto.

Ingredientai

  • Bulvės:3 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Konservuoti žalieji žirneliai:1 stiklinė
  • Morkos:2 vnt.
  • Pienas:1 l.
  • Vanduo:1 l.
  • žalieji žirneliai:1 stiklinė
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Kotrynaa
Prieš 12 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

Labai skani sriuba :)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?