Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuskustos morkos supjaustomos nedideliais gabalėliais arba stambiai sutarkuojamos, sudedamos kartu su žirneliais į verdantį vandenį ir verdama, kol suminkštės. Tada sudedamos kubeliais supjaustytos bulvės, joms išvirus, užbalinama pienu, pasūdoma ir pakaitinama.
Konservuoti žalieji žirneliai dedami bulvėms išvirus. Jei sriuba verdama pietums, į kiekvieną lėkštę įdedama po gabalėlį sviesto.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |