Daržovienė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
14 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuskustos morkos supjaustomos nedideliais gabalėliais arba stambiai sutarkuojamos, sudedamos kartu su žirneliais į verdantį vandenį ir verdama, kol suminkštės. Tada sudedamos kubeliais supjaustytos bulvės, joms išvirus, užbalinama pienu, pasūdoma ir pakaitinama.

Konservuoti žalieji žirneliai dedami bulvėms išvirus. Jei sriuba verdama pietums, į kiekvieną lėkštę įdedama po gabalėlį sviesto.

Ingredientai

  • Bulvės:3 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Konservuoti žalieji žirneliai:1 stiklinė
  • Morkos:2 vnt.
  • Pienas:1 l.
  • Vanduo:1 l.
  • žalieji žirneliai:1 stiklinė
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Kotrynaa
Prieš 10 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

Labai skani sriuba :)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?