Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Daržovių sriuba su jautiena
Gaminimas
Kukulaičiams: 60g maltos jautienos 10g virtų ryžių gabalėlis poro 0,5 kiaušinio 2 šaukštai pomidorų sulčių 2 šaukštai smulkintų petražolių pagal skonį druskos ir maltų juodųjų pipirų. Maltą mėsą sumaišykite su virtais ryžiais ir smulkintais porais, įmuškite kiaušinį, supilkite pomidorų sultis, suberkite petražoles, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Iš gautos masės suformuokite graikinių riešutų dydžio kukulaičius. Puode užvirkite litrą vandens. Sudėkite kukulaičius ir virkite 20 minučių. Suberkite kubeliais pjaustytus burokėlius, smulkintus kopūstus bei porą, tarkuotas morkas ir virkite apie 10 minučių. Sukrėskite pomidorų padažą, supilkite actą, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais, smulkintomis petražolėmis ir pakaitinkite, kol užvirs. Sriubą išpilstykite į dubenėlius, paskaninkite šaukštu grietinės. Tiekite su orkaitėje keptų neluptų bulvių puselėmis.
Ingredientai
- Burokėliai:100 g.
- Druska:pagal skonį
- Grietinė:2 šaukštai
- Kiaušiniai:1/2 vnt.
- Kopūstai:60 g.
- Malta jautiena:60 g.
- Malti juodieji pipirai:pagal skonį
- Morkos:50 g.
- Petražolės:2 šaukštai (smulkintos)
- Pomidorų padažas:1 šaukštas
- Pomidoru sultys:2 šaukštai
- Porai:gabalėlis
- Ryžiai:10 g. (virti)
- Vyno actas:šlakelis (3 %)
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |