Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Sriubos - vienas iš sveikiausių maisto patiekalų, kurias nesunku paruošti. Sriubas sveika valgyti dėl skrandžio ir žarnyno. Visai kitokia savijauta suvalgius karštos, skanios sriubos.
Vietoj lašinukų galima naudoti rūkytą šoninę.
Visas daržoves supjaustyti kubeliais. Juostelėmis supjaustyti šoninę arba rūkytus lašinukus.
Sutarkuotą morka ir svogūnus pakepti įkaitusiame aliejuje, kol apskrus. Viską suberti į pavirusį vandenį su sultiniu. Virti kol suminkštės daržovės, suberti prieskonius, krapus, baziliką, petražoles, lauro lapus, pipirus ir druska pagal skonį.
Sriubai išvirus, pagardinti grietine. Valgyti su duona ar batonu. Skanaus!
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |