Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsą pjaustykite 1 cm storio gabaliukais. Lupkite svogūną ir pjaustykite kubeliais. Puode įkaitinkite aliejų ir pačirškinkite jame mėsą su svogūnais. Supilkite sultinį ir 45 minutes virkite uždengę ant silpnos ugnies. Nuskuskite bulves ir supjaustykite kubeliais. Daržoves atšildykite, petražolių lapelius smulkiai supjaustykite. Po pusvalandžio bulves ir daržoves sudėkite į verdantį sultinį. Gardinkite sriubą druska ir pipirais ir virkite dar 15 minučių. Suberkite smulkintas petražoles ir tiekite.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |