Greitoji paieška

Ešerienė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 2)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vandenyje verdami išdarinėti ešeriai. Kai mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų, ešeriai išimami, nulupami ir, susmulkinus gabaliukais, vėl sudedami į žuvienę. Prieš sudedant atgal į žuvienę, sriuba pavirinama su prieskoniais.

Sudėjus sviestą, pomidorų pastą, smulkintas petražoles, supilamas vynas bei citrinos sultys ir užvirinama. Paskaninama grietine.

Ingredientai

  • Baltas vynas:0,5 stiklinės
  • Citrina:1 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • ešeriai:1 kg.
  • Juodieji pipirai:4 vnt.
  • Krapai:truputis
  • Kvapieji pipirai:4 vnt.
  • petražolė:1 vnt.
  • Pomidorų pasta:1 šaukštas
  • Salieras:1 vnt.
  • Sviestas:1 šaukštelis
  • Vanduo:1,5 l.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?