Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kiaušiniai sumaišomi su manų kruopomis ir sūriu, sudedami prieskoniai, įpilama samtis sultinio. Likęs sultinys užvirinamas, pamažu į jį sukrečiamos su kitais produktais sumaišytos manų kruopos. Sriuba verdama 4 - 5 min. ant labai mažos ugnies ir visą laiką maišoma, kad nesutrauktų kiaušinių ir sūrio.
Pilant į puodą manus, verdantį sultinį geriausia plakti plaktuvu, kad nesušoktų gumuliukai.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |