Greitoji paieška

Jautienos ir kopūstų sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
10 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Tiršta ir aštri jautienos sriuba.

Gaminimas

Įkaitintame aliejuje apkepkite jautienos faršą ir smulkintą svogūną. Nuvarvinkite riebalus ir faršą sudėkite į virimui skirtą puodą. Tada sudėkite pjaustytą kopūstą, konservuotas pupeles ir pomidorus, suberkite druską, kuminą ir pipirus bei supilkite vandenį.

Virkite, kol mėsą taps galutinai išvirusi, o daržovės - minkštos.

Ingredientai

  • Aliejus:2 šaukštai
  • Druska:pagal skonį
  • Jautienos faršas:450 g.
  • Konservuoti pomidorai:700 g.
  • Konservuotos pupelės:400 g.
  • Kopūstai:350 g.
  • Kuminas:1,5 šaukšto
  • Pipirai:pagal skonį
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Vanduo:500 ml.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?