Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Tiršta ir aštri jautienos sriuba.
Įkaitintame aliejuje apkepkite jautienos faršą ir smulkintą svogūną. Nuvarvinkite riebalus ir faršą sudėkite į virimui skirtą puodą. Tada sudėkite pjaustytą kopūstą, konservuotas pupeles ir pomidorus, suberkite druską, kuminą ir pipirus bei supilkite vandenį.
Virkite, kol mėsą taps galutinai išvirusi, o daržovės - minkštos.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |