Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Saliero gumbą ir svogūnus nulupame ir supjaustome kubeliais. Briuselio kopūstų galvutes nuvalome ir perpjauname pusiau. Salierą ir svogūnus 3min. kepiname 50g sviesto, po to supilame buljoną, sudedame supjaustytus briuselio kopūstus ir 10 min. verdame ant lėtos ugnies. Sudedame žalius žirnelius ir dar paverdame 5min. Makaronus išverdame atskirai, nuvarviname ir sudedame į sriubą. Kalakutienos krūtinėlę supjaustome juostelėmis, pasūdome, pabarstome pipirais, kario milteliais ir vartydami kepame 3 min. likusiame svieste, kol susidaro aukso spalvos odelė. Apkeptą mėsą dedame į sriubą. Tiekdami į stalą, apibarstome smulkiai supjaustytais žaliais svogūnais ir maltu muskatu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |