Greitoji paieška

Kalakutienos sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Saliero gumbą ir svogūnus nulupame ir supjaustome kubeliais. Briuselio kopūstų galvutes nuvalome ir perpjauname pusiau. Salierą ir svogūnus 3min. kepiname 50g sviesto, po to supilame buljoną, sudedame supjaustytus briuselio kopūstus ir 10 min. verdame ant lėtos ugnies. Sudedame žalius žirnelius ir dar paverdame 5min. Makaronus išverdame atskirai, nuvarviname ir sudedame į sriubą. Kalakutienos krūtinėlę supjaustome juostelėmis, pasūdome, pabarstome pipirais, kario milteliais ir vartydami kepame 3 min. likusiame svieste, kol susidaro aukso spalvos odelė. Apkeptą mėsą dedame į sriubą. Tiekdami į stalą, apibarstome smulkiai supjaustytais žaliais svogūnais ir maltu muskatu.

Ingredientai

  • Briuselio kopūstai:200 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Kalakutienos krūtinėlė:200 g.
  • Makaronai:200 g.
  • Maltas karis:pagal skonį
  • Maltas muskatas:pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai:pagal skonį
  • šaldyti žirneliai:300 g.
  • Salierai:1 gumbas
  • Sviestas:100 g.
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Svogūnų laiškai:saujelė
  • Vištienos bulijonas:1,5 l (arba mėsos)
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?