Greitoji paieška

Kalėdiniai barščiai su baravykais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Užvirkite vandenį ir idėkite mėsą. Supjaustykite svogūną, Sutarkuokite buroką (stambesniais griežinėliais). Sutarkuokite morkas. Į keptuvę idėkite kepimo riebalų ar aliejaus ir pakepinkite svogūnus iki kol pagels. Į keptuvę idėkite morkas, truputi pakepkite. Kai morkos suminkštės idėkite burokėlius, nuolat pamaišant dar šiek tiek viską pakepkite. Ant mišinio išspauskite pusę citrinos sulčių. Pamaišykite. Pabarstykite pipirais ir imeskite pora lauro lapelių. Kaitlentės ugnį sumažinkite iki minimalios, uždenkite keptuvę dangčiu.

Iš puodo išimkite jautieną. Nuskuskite bulves, supjaustykite dideliais šiaudeliais ir dėkite į puodą. Įberkite žiubsnelį druskos.

Sutarkuokite kopūstą (gali būti ir rauginti, tačiau sriuba tumet žymiai ilgiau virs) Kuomet puode visa mikstūra su bulvėmis užvirs sudėkite kopūstą, įberkite žiubsnelį druskos. Įdėkite tiek džiovintų baravykų, kiek bus valgančių žmonių ;)

Nuo kaulo atskirkite mėsą, ir sudėkite ją į puodą. Kuomet bulvės bus išvirusios (minkštos), į puodą suberkite keptuvėje esančias daržoves, pora valgomųjų šaukštų pomidorų padažo. Pamaišykite. Įdėkite dar kelis lauro lapelius, juodujų pipirų. Išjunkite kaitlentę ir palikite viską pastovėti.

Patiekdami ant viršaus įpilkite grietinės ir šiek tiek smulkiai sutarkuoto česnako.

Receptų knyga jums linki skanaus. Ir ramių Šv. Kalėdų ;)

Ingredientai

  • Bulvės:3-4 vnt.
  • Burokėliai:1 vnt.
  • Citrina:1/2 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Džiovinti baravykai:5 vnt.
  • Jautienos šonkauliukai:200 g
  • Kopūstas:1/2 vnt.
  • Laurų lapai:pagal skonį
  • Morkos:2 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorų padažas:2 valgomieji šaukštai
  • Riebalai kepimui:truputis
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

ada
Prieš 4 m.
Grupė:
Įvertino:

Jau pernai gaminau ir visus vaišinau.DIEVIŠKA

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 293 d.
Svečias
Prieš 294 d.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 299 d.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 299 d.
Svečias
Prieš 306 d.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?