Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Kataloniškas sultinys
Aprašymas
Gardus kataloniškas sultinys (Caldo a la Catalana) iš Ispanijos virtuvės.
Gaminimas
Turkiškus žirnius pamerkti iš vakaro sūdytame vandenyje. Į didelį puodą įpilti vandens, užvirinti; avieną ir kiaulieną nuplauti šaltu vandeniu, įdėti į verdantį vandenį. Ten pat įdėti pusę vištos, kaulus, suberti žirnius. Pasūdyti, uždengti dangčiu ir virti 2 valandas ant vidutinės ugnies. Patikrinti ar pakanka prieskonių.
Kopūstą nulupti, nuplauti, perpjauti pusiau arba į keturias dalis ir įdėti į puodą. Taip pat sudėti nuskustas vidutinio dydžio bulves ir dešrą. Dar pavirti 45 min. arba valandą.
Mėsą ir daržoves sudėti į lėkštę, sultinį tiekti atskirai.
Jei norima tirštesnio sultinio, galima įberti vermišelių ar ryžių (15-20g. kiekvienam asmeniui). Tada sriuba būna gana tiršta.
Ingredientai
Receptas #6264
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |