Kataloniškas sultinys
Aprašymas
Gardus kataloniškas sultinys (Caldo a la Catalana) iš Ispanijos virtuvės.
Gaminimas
Turkiškus žirnius pamerkti iš vakaro sūdytame vandenyje. Į didelį puodą įpilti vandens, užvirinti; avieną ir kiaulieną nuplauti šaltu vandeniu, įdėti į verdantį vandenį. Ten pat įdėti pusę vištos, kaulus, suberti žirnius. Pasūdyti, uždengti dangčiu ir virti 2 valandas ant vidutinės ugnies. Patikrinti ar pakanka prieskonių.
Kopūstą nulupti, nuplauti, perpjauti pusiau arba į keturias dalis ir įdėti į puodą. Taip pat sudėti nuskustas vidutinio dydžio bulves ir dešrą. Dar pavirti 45 min. arba valandą.
Mėsą ir daržoves sudėti į lėkštę, sultinį tiekti atskirai.
Jei norima tirštesnio sultinio, galima įberti vermišelių ar ryžių (15-20g. kiekvienam asmeniui). Tada sriuba būna gana tiršta.
Ingredientai
Receptas #6264

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |