Greitoji paieška

Kataloniškas sultinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Gardus kataloniškas sultinys (Caldo a la Catalana) iš Ispanijos virtuvės.

Gaminimas

Turkiškus žirnius pamerkti iš vakaro sūdytame vandenyje. Į didelį puodą įpilti vandens, užvirinti; avieną ir kiaulieną nuplauti šaltu vandeniu, įdėti į verdantį vandenį. Ten pat įdėti pusę vištos, kaulus, suberti žirnius. Pasūdyti, uždengti dangčiu ir virti 2 valandas ant vidutinės ugnies. Patikrinti ar pakanka prieskonių.

Kopūstą nulupti, nuplauti, perpjauti pusiau arba į keturias dalis ir įdėti į puodą. Taip pat sudėti nuskustas vidutinio dydžio bulves ir dešrą. Dar pavirti 45 min. arba valandą.

Mėsą ir daržoves sudėti į lėkštę, sultinį tiekti atskirai.

Jei norima tirštesnio sultinio, galima įberti vermišelių ar ryžių (15-20g. kiekvienam asmeniui). Tada sriuba būna gana tiršta.

Ingredientai

  • avienos kulšis:500 g.
  • Bulvės:500 g.
  • Druska:pagal skonį
  • kiaulienos dešra (nevirta):300 g.
  • kiaulienos kaulas:1 vnt.
  • Kiaulienos nugarinė:250 g.
  • Kopūstas:1 vnt. (nedidelis)
  • Pipirai:pagal skonį
  • smegeninis jautienos kaulas:1 vnt.
  • Višta:1/2 vnt.
  • žirniai (turkiški):250 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?