Greitoji paieška

Kataloniškas sultinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Gardus kataloniškas sultinys (Caldo a la Catalana) iš Ispanijos virtuvės.

Gaminimas

Turkiškus žirnius pamerkti iš vakaro sūdytame vandenyje. Į didelį puodą įpilti vandens, užvirinti; avieną ir kiaulieną nuplauti šaltu vandeniu, įdėti į verdantį vandenį. Ten pat įdėti pusę vištos, kaulus, suberti žirnius. Pasūdyti, uždengti dangčiu ir virti 2 valandas ant vidutinės ugnies. Patikrinti ar pakanka prieskonių.

Kopūstą nulupti, nuplauti, perpjauti pusiau arba į keturias dalis ir įdėti į puodą. Taip pat sudėti nuskustas vidutinio dydžio bulves ir dešrą. Dar pavirti 45 min. arba valandą.

Mėsą ir daržoves sudėti į lėkštę, sultinį tiekti atskirai.

Jei norima tirštesnio sultinio, galima įberti vermišelių ar ryžių (15-20g. kiekvienam asmeniui). Tada sriuba būna gana tiršta.

Ingredientai

  • avienos kulšis:500 g.
  • Bulvės:500 g.
  • Druska:pagal skonį
  • kiaulienos dešra (nevirta):300 g.
  • kiaulienos kaulas:1 vnt.
  • Kiaulienos nugarinė:250 g.
  • Kopūstas:1 vnt. (nedidelis)
  • Pipirai:pagal skonį
  • smegeninis jautienos kaulas:1 vnt.
  • Višta:1/2 vnt.
  • žirniai (turkiški):250 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?