Greitoji paieška

Konservuotų žaliųjų žirnelių sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į verdantį mėsos sultinį suberiami žirneliai ir truputį pavirinama.

Tryniai ištrinami su druska, sumaišomi su grietine.

Sriuba nukaičiama nuo ugnies, truputį ataušinama ir nuolat maišant, užbalinama grietinės ir trynių mišiniu.

Dar šiek tiek pakaitinama iki užvirimo, papuošiama smulkintomis petražolėmis.

Ingredientai

  • Cukrus:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:1 stiklinė
  • Konservuoti žalieji žirneliai:0,5 l.
  • Petražolės:truputis
  • Sultinys:1 l.
  • tryniai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?