Greitoji paieška

Kopūstienė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kopūstūs pasmulkinti ir sudėti į perkoštą mėsos sultinį. Kai užvirs, sudėti smulkiai sukapotus svogūnus, kubeliais supjaustytas morkas bei bulves, pomidorų tyrę. Ant nedidelės ugnies virti, kol kpūstai visiškai suminkštės (30-45 min.). Į verdančią sriubą sumesti laurų lapelius, pipirų grūdelius, pavirti dar 5 min. ir nukelti nuo ugnies. Laurų lapelius išgriebti iš karto - ilgiau pamirkę sriuboje jie suteikia kartoką prieskonį. Prieš pat patiekiant sriubą galima pagardinti grietine.      

Ingredientai

  • Bulvės:3 vnt.
  • Juodųjų pipirų grudeliai:keli
  • Lauro lapai:2 vnt.
  • Mėsos sultinys:2,5 l
  • Pomidorų tyrė:2 šaukštai
  • Rauginti kopūstai:600 g.
  • Svogūnai:2 vnt.
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?