Kopūstienė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kopūstūs pasmulkinti ir sudėti į perkoštą mėsos sultinį. Kai užvirs, sudėti smulkiai sukapotus svogūnus, kubeliais supjaustytas morkas bei bulves, pomidorų tyrę. Ant nedidelės ugnies virti, kol kpūstai visiškai suminkštės (30-45 min.). Į verdančią sriubą sumesti laurų lapelius, pipirų grūdelius, pavirti dar 5 min. ir nukelti nuo ugnies. Laurų lapelius išgriebti iš karto - ilgiau pamirkę sriuboje jie suteikia kartoką prieskonį. Prieš pat patiekiant sriubą galima pagardinti grietine.      

Ingredientai

  • Bulvės:3 vnt.
  • Juodųjų pipirų grudeliai:keli
  • Lauro lapai:2 vnt.
  • Mėsos sultinys:2,5 l
  • Pomidorų tyrė:2 šaukštai
  • Rauginti kopūstai:600 g.
  • Svogūnai:2 vnt.
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?