Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Kopūstūs pasmulkinti ir sudėti į perkoštą mėsos sultinį. Kai užvirs, sudėti smulkiai sukapotus svogūnus, kubeliais supjaustytas morkas bei bulves, pomidorų tyrę. Ant nedidelės ugnies virti, kol kpūstai visiškai suminkštės (30-45 min.). Į verdančią sriubą sumesti laurų lapelius, pipirų grūdelius, pavirti dar 5 min. ir nukelti nuo ugnies. Laurų lapelius išgriebti iš karto - ilgiau pamirkę sriuboje jie suteikia kartoką prieskonį. Prieš pat patiekiant sriubą galima pagardinti grietine.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |