Greitoji paieška

Korėjietiška sriuba sapso

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsa (kiauliena arba jautiena) supjaustoma, suberiami svogūnai, cukrus, druska ir pipirai. Viskas 1 val. palaikoma, o paskui 10 min. patroškinama.

Morkos supjaustomos plonomis juostelėmis, suberiamos ant mėsos, po 5 min. sudedami kopūstai, paskui svogūnai, įpilama vandens, kad visos daržovės būtų apsemtos, ir verdama, kol suminkštės.

Kruopos užpilamos šaltu vandeniu ir išverdamos atskirai. Sriuba uždaroma miltais, druska ir pipirais, užvirinama. Kruopos turi būti birios. Jie norima, galima pagardinti sviestu.

Ingredientai

  • Baltagūžiai kopūstai:500 g.
  • Česnakas:1 skiltelė
  • Cukrus:2 šaukšteliai
  • Kruopos:50 g.
  • Kvietiniai miltai:truputis
  • Mėsa:250 g.
  • Morkos:3 vnt.
  • Pipirai:žiupsnelis
  • Svogūnų laiškai:3-4 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?