Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsa (kiauliena arba jautiena) supjaustoma, suberiami svogūnai, cukrus, druska ir pipirai. Viskas 1 val. palaikoma, o paskui 10 min. patroškinama.
Morkos supjaustomos plonomis juostelėmis, suberiamos ant mėsos, po 5 min. sudedami kopūstai, paskui svogūnai, įpilama vandens, kad visos daržovės būtų apsemtos, ir verdama, kol suminkštės.
Kruopos užpilamos šaltu vandeniu ir išverdamos atskirai. Sriuba uždaroma miltais, druska ir pipirais, užvirinama. Kruopos turi būti birios. Jie norima, galima pagardinti sviestu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |