Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Rūkyto kumpio ar kitų rūkytų produktų sultinį iškoškite ir į jį sudėkite šiaudeliais supjaustytas morkas, vėliau — šiaudeliais supjaustytus svogūnus. Kai morkos išvirs, sudėkite šiaudeliais supjaustytus raugintus burokėlius. Kad spalva būtų gražesnė, įpilkite pusę stiklinės raugintų burokėlių rūgštymo ir užvirinkite. Jei reikia, pagal skonį įberkite cukraus. Sriubą patiekite su grietine, supjaustytu virtu kumpiu bei atskirai virtomis karštomis bulvėmis. Bei nepamirškite išvirti, bet supjuastyti kiaušinį. Gardinkite smulkiai kapotais krapais ir petražolėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |