Greitoji paieška

Morkų sriuba su apelsinais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 25 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Pirmiausia svieste apkepiname šviežias morkas. Po to apkepintas morkas sudedame į puodą, įpilame šviežių apelsinų sulčių ir verdame. Kai morkos suminkštėja, įdedame grietinės ir klevo sulčių. Viską gerai išmaišome maišikliu. Patiekiame su grietine ir migdolais.

Ingredientai

  • Apelsinas:1 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:50 ml
  • Klevo sultys:25 g.
  • Migdolai:35 g.
  • Morkos:300 g.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Sviestas:35 g.
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?