Greitoji paieška

Paukštienos tyrsriubė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas:
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išdarinėtas nuplautas viščiukas supjaustomas į 3-4 gabalus, dedamas į šiltą pasūdytą vandenį ir verdamas apie pusvalandį.

Tada sudedamos supjaustytos daržovės ir baigiama virti.

Iš sultinio viščiukas išimamas, mėsa atskiriama nuo kaulų ir supjaustoma smulkiais gabaliukais. Galima ją kartu su daržovėmis sumalti mėsmale arba išmaišyti mikseriu.

Sriuba gardinama svieste pakepintais svogūnais, pavirintais sultinyje, paskui grietinėle, sumaišyta su tryniu.

Sriuba turėtų būti tiršta, be gumuliukų, švelnaus skonio.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?