Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas:
Išdarinėtas nuplautas viščiukas supjaustomas į 3-4 gabalus, dedamas į šiltą pasūdytą vandenį ir verdamas apie pusvalandį.
Tada sudedamos supjaustytos daržovės ir baigiama virti.
Iš sultinio viščiukas išimamas, mėsa atskiriama nuo kaulų ir supjaustoma smulkiais gabaliukais. Galima ją kartu su daržovėmis sumalti mėsmale arba išmaišyti mikseriu.
Sriuba gardinama svieste pakepintais svogūnais, pavirintais sultinyje, paskui grietinėle, sumaišyta su tryniu.
Sriuba turėtų būti tiršta, be gumuliukų, švelnaus skonio.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |