Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Sriuba verdama su mėsa arba be jos (jei be mėsos, tai dėti daugiau prieskoninių daržovių).
Į 4 litrus vandens sudėti mėsa, visus prieskonius, gerai išvalytus grybus ir virti. Kruopas virti atskirai mažame kiekyje vandens.
Išvirus sultinį nukošti, grybus supjaustyti juostelėmis ir sudėti į sultinį. Tada sudėti išvirusias kruopas, pakaitinti ir baltinti grietine su ištrintais kiaušinių tryniais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |