Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Svogūnas smulkiai supjaustomas, pakepinamas su sviestu, sudedamas į supjaustytas bulves, užpilama sultiniu arba pienu su vandeniu ir verdama uždengus, kol daržovės suminkštėja. Baigiant virti, sudedami pakepinti, atskiesti miltai, pasūdoma ir išmaišoma. Paskui pertrinama pro sietą, atskiedžiama iki reikiamo tirštumo likusiu sultiniu (arba pienu su vandeniu), užvirinama, sudedamas sviestas, užbalinama grietinėle, suplakta su kiaušinių tryniais, ir išmaišoma.
Pyragui (batonui) nupjauti plutas, supjaustyti kubeliais, apšlakstyti sviestu ir padžiovinti orkaitėje.
Patiekiant sriubą apibarstyti petražolėmis. Atskirai patiekti skrebučius.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |