Greitoji paieška

Pertrinta bulvių sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 35 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Porai supjaustomi ir pakepinami su riebalais. Bulvės supjaustomos, užpilamos sultiniu, sudedami porai ir uždengus šutinama. Sultinys turi būti išvirtas su prieskoninėmis daržovėmis, kad būtų kvapus. Į jį sudedami pakepinti miltai, užvirinama, sudedama iššutintos pertrintos bulvės ir 15-20 minučių pavirinama nugraibant putas. Prieš baigiant virti pasūdoma. Paskiau sriuba įstatoma į didesnį indą su karštu vandeniu, užbalinama kiaušiniu ir pienu, įdedamas sviesto gabalėlis ir išmaišoma.

Patiekiant valgyti, į lėkštę galima dėti pakepintų porų arba riešutėliais supjaustytų atskirtai išvirtų bulvių (iš to paties recepte nurodyto kiekio) ir užbarstyti nuplikytais petražolių lapeliais. Atskirai galima paduoti ir skrebučius. Skrebučiams pyragas supjaustomas 1 cm kubeliais, aplaistomas sviestu ir padžiovinama orkaitėje.

Ingredientai

  • Bulvės:180 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Kiaušinių tryniai:1/4 vnt.
  • Miltai:10 g.
  • Pienas:75 g.
  • Porai:20 g.
  • Sultinys:350 g.
  • Sviestas:10 g.
  • Žalumynai:žiupsnelis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?