Greitoji paieška

Pertrinta bulvių sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 35 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Porai supjaustomi ir pakepinami su riebalais. Bulvės supjaustomos, užpilamos sultiniu, sudedami porai ir uždengus šutinama. Sultinys turi būti išvirtas su prieskoninėmis daržovėmis, kad būtų kvapus. Į jį sudedami pakepinti miltai, užvirinama, sudedama iššutintos pertrintos bulvės ir 15-20 minučių pavirinama nugraibant putas. Prieš baigiant virti pasūdoma. Paskiau sriuba įstatoma į didesnį indą su karštu vandeniu, užbalinama kiaušiniu ir pienu, įdedamas sviesto gabalėlis ir išmaišoma.

Patiekiant valgyti, į lėkštę galima dėti pakepintų porų arba riešutėliais supjaustytų atskirtai išvirtų bulvių (iš to paties recepte nurodyto kiekio) ir užbarstyti nuplikytais petražolių lapeliais. Atskirai galima paduoti ir skrebučius. Skrebučiams pyragas supjaustomas 1 cm kubeliais, aplaistomas sviestu ir padžiovinama orkaitėje.

Ingredientai

  • Bulvės:180 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Kiaušinių tryniai:1/4 vnt.
  • Miltai:10 g.
  • Pienas:75 g.
  • Porai:20 g.
  • Sultinys:350 g.
  • Sviestas:10 g.
  • Žalumynai:žiupsnelis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?