Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Pertrinta bulvių sriuba
Gaminimas
Porai supjaustomi ir pakepinami su riebalais. Bulvės supjaustomos, užpilamos sultiniu, sudedami porai ir uždengus šutinama. Sultinys turi būti išvirtas su prieskoninėmis daržovėmis, kad būtų kvapus. Į jį sudedami pakepinti miltai, užvirinama, sudedama iššutintos pertrintos bulvės ir 15-20 minučių pavirinama nugraibant putas. Prieš baigiant virti pasūdoma. Paskiau sriuba įstatoma į didesnį indą su karštu vandeniu, užbalinama kiaušiniu ir pienu, įdedamas sviesto gabalėlis ir išmaišoma.
Patiekiant valgyti, į lėkštę galima dėti pakepintų porų arba riešutėliais supjaustytų atskirtai išvirtų bulvių (iš to paties recepte nurodyto kiekio) ir užbarstyti nuplikytais petražolių lapeliais. Atskirai galima paduoti ir skrebučius. Skrebučiams pyragas supjaustomas 1 cm kubeliais, aplaistomas sviestu ir padžiovinama orkaitėje.
Ingredientai
Receptas #5950

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |