Greitoji paieška

Pertrinta moliūgų sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Moliūgus supjaustyti ir išvirti mėsos sultinyje. Išvirtus moliūgus išgriebti kiaurasamčiu, pertrinti pro sietą ir masę sudėti atgal į sultinį.

Kiaušinius išplakti su druska ir supilti į sriubą. Sriubą pasūdyti, įdėti sviesto, grietinės ir įberti smulkiai supjaustytų petražolės lapelių.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:4 šaukštai
  • Kiaušiniai:2 vnt.
  • Mėsos sultinys:2-2,5 l.
  • Moliūgai:500 g.
  • Petražolės:pagal skonį
  • Sviestas:2 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?