Greitoji paieška

Pertrinta moliūgų sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Moliūgus supjaustyti ir išvirti mėsos sultinyje. Išvirtus moliūgus išgriebti kiaurasamčiu, pertrinti pro sietą ir masę sudėti atgal į sultinį.

Kiaušinius išplakti su druska ir supilti į sriubą. Sriubą pasūdyti, įdėti sviesto, grietinės ir įberti smulkiai supjaustytų petražolės lapelių.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:4 šaukštai
  • Kiaušiniai:2 vnt.
  • Mėsos sultinys:2-2,5 l.
  • Moliūgai:500 g.
  • Petražolės:pagal skonį
  • Sviestas:2 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?