Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Morkos nuskutamos, supjaustomos, užpilamos trupučio sultinio ir šutinamos. Joms išvirus, pridedama pakepintų svogūnų, žaliųjų žirnelių, , pakepintų atskiestų miltų, pasūdoma ir dar truputį pašutinama. Paskui pertrinama pro sietą, atskiedžiama iki norimo tirštumo likusiu sultiniu, užvirinama, sudedamas sviestas, užbalinama grietinėle, suplakta su kiaušinių tryniais, ir išmaišoma.
Iš pyrago paruošiami skrebučiai, kurie patiekiami atskirai prie sriubos.
Sriuba apibarstoma žalumynais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |