Greitoji paieška

Pertrinta morkų ir žaliųjų žirnelių sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Morkos nuskutamos, supjaustomos, užpilamos trupučio sultinio ir šutinamos. Joms išvirus, pridedama pakepintų svogūnų, žaliųjų žirnelių, , pakepintų atskiestų miltų, pasūdoma ir dar truputį pašutinama. Paskui pertrinama pro sietą, atskiedžiama iki norimo tirštumo likusiu sultiniu, užvirinama, sudedamas sviestas, užbalinama grietinėle, suplakta su kiaušinių tryniais, ir išmaišoma.

Iš pyrago paruošiami skrebučiai, kurie patiekiami atskirai prie sriubos.

Sriuba apibarstoma žalumynais.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinėlė:0,5 stiklinės
  • Miltai:2 šaukštai
  • Morkos:3 vnt.
  • Petražolės:pagal skonį
  • Pyragas:200 g.
  • Sultinys:1 1/4 l.
  • Sviestas:2 šaukštai
  • Svogūnas:1 vnt.
  • tryniai:2 vnt.
  • žalieji žirneliai:300 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

anonimas
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

l.jau daug darbo su ja...

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?