Greitoji paieška

Pertrinta šparagų šaltsriubė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuvalykite šparagus, lupenas ir nuopjovas virkite ¾ l vandens, 10 min. Nuovirą perkoškite. Šparagų viršūnėles nupjaukite (-3 cm), 5 min. virkite nuovire, po to išgriebkite. Likusius šparagus smulkiai supjaustykite. Šparagų gabalėlius, sviestą, vyną ir 1/8 l grietinėlės supilkite į nuovirą ir virkite 30 min. Pertrinkite per sietelį, atvėsinkite. Pertrintą sriubą suplakite su jogurtu, paskaninkite citrinų sultimis ir pasūdykite. Gerai suplakite su 1/8 l grietinėlės, pusę masės sukrėskite į sriubą ir išmaišykite. Šaltą sriubą patiekite su šparagų viršūnėlėmis, papuoškite plakta grietinėle ir svogūnų laiškais. Tai gardi, šalta ir tiršta sriuba, kuria galima mėgautis šiltą vasaros dieną. Labai svarbu, kad šaltsriubė būtų atvėsinta uždengtame inde. Taip šparagų skoniui nepakenks joks pašalinis kvapas.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?