Greitoji paieška

Pertrinta žirnių sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Svogūnas smulkiai supjaustomas, pakepinamas svieste. Supilamas šaltas mėsos sultinys.

Per naktį pamirkyti žirniai suberiami į sultinį, išverdami ir pertrinami per sietą į sriubą. Sriuba pagardinama pomidorų sultimis, druska bei pipirais ir dar 10 min. ant nedidelės ugnies pavirinama.

Ingredientai

  • Druska:truputis
  • Grietinė:1-2 šaukštai
  • Pipirai:truputis
  • Pomidoru sultys:1 stiklinė
  • Sultinys:1 l.
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Svogūnas:1 vnt.
  • žalieji žirniai:1 stiklinė
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?