Greitoji paieška

Pertrinta žirnių sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Svogūnas smulkiai supjaustomas, pakepinamas svieste. Supilamas šaltas mėsos sultinys.

Per naktį pamirkyti žirniai suberiami į sultinį, išverdami ir pertrinami per sietą į sriubą. Sriuba pagardinama pomidorų sultimis, druska bei pipirais ir dar 10 min. ant nedidelės ugnies pavirinama.

Ingredientai

  • Druska:truputis
  • Grietinė:1-2 šaukštai
  • Pipirai:truputis
  • Pomidoru sultys:1 stiklinė
  • Sultinys:1 l.
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Svogūnas:1 vnt.
  • žalieji žirniai:1 stiklinė
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?