Pertrintų bulvių sriuba
Receptą atsiuntė: Remigijus
Aprašymas
Sriuba gali būti verdama su mėsa arba be jos. Gali būti baltinta ar nebaltinta.
Gaminimas
Į šaltą vandenį sudėti mėsą (jei verdama su mėsa), prieskonines daržoves, nuluptas ir supjaustytas bulves ir virti kol išvirs mėsa.
Išvirtą mėsą išgriebti, sriubą perkošti, o bulves su visais daržovių prieskoniais pertrinti per sietą.
Sviesta su miltais paspirginti, praskiesti sultiniu ir sudėti į sriubą.
Trynius išplakti su trupučiu druskos, sumaišyti su grietine ir užbaltinti sriuba.
Į šią sriubą galima įdėti mažų bulvyčių, kurios daromos tam tikru, mažu, apvaliu peiliuku. Bulvytes reikia išvirti atskirai pasūdytame vandenyje, tik žiūrėti, kad nesukristų. Galima baltinti ir grietinėle.
Ingredientai
Žymės:
Kategorijos:
Receptas #6870

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:
Naujausi receptai
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m. |
Svečias |
Citrininis kokteilis
skanu
Prieš 7 m. |
Svečias |
Troškintas fazanas
Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m. |
Svečias |
Šokoladas
Kaip jus cia rankas deginat?
Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m. |
Svečias |
Paukštienos šaltiena su daržovėmis
Isties labai skanu!!!
Prieš 7 m. |
Svečias |
Pieniški meduoliai
Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?