Pertrintų bulvių sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 2)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Sriuba gali būti verdama su mėsa arba be jos. Gali būti baltinta ar nebaltinta.

Gaminimas

Į šaltą vandenį sudėti mėsą (jei verdama su mėsa), prieskonines daržoves, nuluptas ir supjaustytas bulves ir virti kol išvirs mėsa.

Išvirtą mėsą išgriebti, sriubą perkošti, o bulves su visais daržovių prieskoniais pertrinti per sietą.

Sviesta su miltais paspirginti, praskiesti sultiniu ir sudėti į sriubą.

Trynius išplakti su trupučiu druskos, sumaišyti su grietine ir užbaltinti sriuba.

Į šią sriubą galima įdėti mažų bulvyčių, kurios daromos tam tikru, mažu, apvaliu peiliuku. Bulvytes reikia išvirti atskirai pasūdytame vandenyje, tik žiūrėti, kad nesukristų. Galima baltinti ir grietinėle.

Ingredientai

  • Bulvės:1,5 kg
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:500 g.
  • Kiaušinių tryniai:2 vnt.
  • mėsa su kaulais:1,5 kg
  • Miltai:30 g.
  • Morkos:3 vnt.
  • Petražolės:truputis
  • Porai:truputis
  • Salierai:truputis
  • Sviestas:50 g.
  • Svogūnai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

marijana
Prieš 10 m.
Grupė:
Įvertino:

geras receptas,paprasta gaminti,bet skanu ir sotu

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?