Greitoji paieška

Pertrintų bulvių sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 2)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Sriuba gali būti verdama su mėsa arba be jos. Gali būti baltinta ar nebaltinta.

Gaminimas

Į šaltą vandenį sudėti mėsą (jei verdama su mėsa), prieskonines daržoves, nuluptas ir supjaustytas bulves ir virti kol išvirs mėsa.

Išvirtą mėsą išgriebti, sriubą perkošti, o bulves su visais daržovių prieskoniais pertrinti per sietą.

Sviesta su miltais paspirginti, praskiesti sultiniu ir sudėti į sriubą.

Trynius išplakti su trupučiu druskos, sumaišyti su grietine ir užbaltinti sriuba.

Į šią sriubą galima įdėti mažų bulvyčių, kurios daromos tam tikru, mažu, apvaliu peiliuku. Bulvytes reikia išvirti atskirai pasūdytame vandenyje, tik žiūrėti, kad nesukristų. Galima baltinti ir grietinėle.

Ingredientai

  • Bulvės:1,5 kg
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:500 g.
  • Kiaušinių tryniai:2 vnt.
  • mėsa su kaulais:1,5 kg
  • Miltai:30 g.
  • Morkos:3 vnt.
  • Petražolės:truputis
  • Porai:truputis
  • Salierai:truputis
  • Sviestas:50 g.
  • Svogūnai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

marijana
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

geras receptas,paprasta gaminti,bet skanu ir sotu

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?