Greitoji paieška

Pertrintų pupelių sriuba su pyrago džiūvėsėliais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš prieskoninių daržovių išvirti sultinį. Daržoves dėti į šaltą vandenį.

Pupeles išvirti atskirai nesūdytame vandenyje.

Išvirtą sultinį perkošti, sudėti į jį pertrintas pupeles.

Šaukštą sviesto paspirginti su šaukštu miltų, praskiesti perkoštu sultiniu ir sudėti į sriubą.

Trynius išplakti su grietinėle, supilti į sriubą, įdėti pagal skonį druskos ir pakaitinti apie 10 minučių, bet neužvirinti.

Pyragą (geriau truputį senstelėjusį) supjaustyti nedideliai kubeliais. Keptuvėje ištirpinti 50 g. sviesto ir sudėjus pjaustytą pyragą ir paspirginti, iki kol truputį pageltonuos. Prie sriubos patiekti atskirai salotinėje arba lėkštėje.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?